2016-04-14 00:45:08• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Viták és összetűzések közepén találhatja magát

Napi horoszkóp április 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap még az Uránusz hatókörében van, kedvezőtlen fényszögben a Holddal. Most hajlamos lesz arra, hogy túlzott kockázatot vállaljon, emiatt anyagi veszteség érheti. Ha megfelelő önkontrollal bír, akkor viszont nagyot léphet előre a karrierjében!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Rák jegyében jár. Ez idegessé és feszültté teszi. Ne cselekedjen meggondolatlanul, lassítson le, és tervezze meg minden lépését. Ha nem így tesz, akkor jelentős anyagi veszteségek érhetik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Rák jegyében jár. Sikeresnek látszik ez a nap. A munkahelyén elismerik, a főnöke is megdicséri, és otthon is minden rendeződik. Alkotó ereje este sem hagyja pihenni, új megoldásokon töri a fejét.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében jár. Bármely elképzelését meg tudja valósítani, de ügyeljen arra, hogy ne torkolljon le másokat, hagyja, hogy elmondják a véleményüket. Ma sérülékenyebb lesz, mint máskor, és minden kritikát magára vesz.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Rák jegyében jár, három bolygó pedig a Kos jegyében áll. Itt az ideje, hogy tisztázza a problémákat a párjával. Engedje el ön is a régmúlt sérelmeit, ne rágódjon ezeken, mert ezzel csak a saját dolgát nehezíti meg.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars kedvezőtlen kapcsolatban van a Szűz jegyével. Ez a bolygóállás balesetveszélyt jelez, úgyhogy legyen nagyon óvatos a közlekedésben és a házimunka során. Este próbálja meg alaposan kipihenni magát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Három bolygó is szemben áll az ön jegyével, a Hold pedig a Rák jegyében jár. Ne hagyja, hogy mások dirigálni próbáljanak önnek. Fontos lenne, hogy magabiztosan képviselje az érdekeit.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Három bolygó is áll a Kos jegyében. Ön egyébként is szenvedélyes, ám ez a bolygóállás még inkább felerősíti a tűz energiáit önben. Próbálja meg elkerülni, hogy egyik végletből a másikba essen.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars a Nyilas jegyében áll, kedvező kapcsolatban az Uránusszal. Remek napnak ígérkezik a mai, de csak akkor, ha egy kicsit vissza tudja fogni magát - ne akarjon mindenkit meggyőzni az igazáról, úgysem fog sikerülni!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Nap és az Uránusz még mindig a Kos jegyében áll, és kedvezőtlen kapcsolatban van a Bak jegyével. Próbálja meg úgy keresztül vinni az akaratát, hogy közben ne sértsen meg másokat sem - nehéz feladat, de nem lehetetlen!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Rák jegyében jár. Elbizonytalanodik, és ettől kényszerítve érzi magát, hogy valamilyen önigazolást keressen. A gond ott van, hogy ilyenkor váratlan, elhamarkodott lépéseket tehet, amelyek később nem kívánt következményekkel járhatnak.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Mars kedvezőtlen fényszöget vet a Halak jegyére. Viták és összetűzések közepén találhatja magát. Az rendben van, hogy érvényesülni próbál, de azért gondolja végig, kit sért meg a szavaival...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: